perjantai 10. kesäkuuta 2016

Ruutuja

Päätin sitten kokeilla ruutuviljelyä. Lainasin kirjastosta Mel Bartholomewin kirjan Ruutuviljely. En tietenkään kerinnyt lukemaan kirjaa kunnolla, selailin sen läpi ja päätin että osaan jo. ;)
Narulla merkkasin ruudut 30 x 30 cm ja kasvihuoneessa taimetetut salaatit, kyssäkaalit ja lehtikaalit pääsivät samettikukkien kanssa omiin ruutuihinsa 25.5.

 Ekassa lootassa oli 5.6 kirveli jo isoa ja korianteritkin lehtikaalien kanssa mukavasti kasvun alussa.
Takana näkyvään lootaan olen istuttanut vanhasta niitystä kaivamani iirikset.
Olen ainakin toistaiseksi tyytyväinen tähän loota kasvatukseen. Kasvit on hiukan ylempänä, turvassa pupuilta ja etanoitakaan ei oo ainakaan vielä näkynyt. Puhumattakaan hoitamisesta kun ei tarvii ihan maahan asti kumartua, lootan reunalla voi istua ja selkä tykkää. :)
Postaukset tulee nyt aina jälkijunassa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan - eikös sitä niin sanota.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta tuo uuden taidon omaksuminen silmänräpäyksessä ;-) Mutta mitäpä sitä tietoa tankkaamaan, kun tajuaa jo, miten se tehdään! Ihanan näköinen ruutuviljelyjuttu, tuo kiinnostaisi minuakin. Olen joskus siitä lukenut ja sitten unohtanut tyystin. Ja kas, uusi viljelylaatikko on valmistumassa enkä vielä ole keksinyt, mitä siihen laittaisin... tulipa tämä idea nyt hyvällä hetkellä, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saila, ainakin nyt tuntuu tosi kivalta idealta, nuo ruudut. Kokeilleppa sinäkin niin voidaan syksyllä miettiä yhdessä mikä meni pieleen ja mikä onnistui ;)

      Poista

Kiitos ja kumarrus! Kiva kun jätit kommenttisi.