sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Flunssa eikun jatkuu

Loma on ohi ja tuliaisina toin itselleni hirveän flunssan. Onneksi sairastuin vasta viimeisenä iltana, ei mennyt loma Inglesissä sairastaessa.
Nyt olen viikon sairastanut kotona ja olo on edelleen kaamea. Viikko alkoi lumisateella, kahdessa päivässä reilu 20cm. Ukki kuntoutuksessa, ja itse tosiaankin lähes punkan pohjalla. Koiran ulkoiluttaminenkin tapahtui niin että istuin pilkkihaalari päällä portailla ja heitin palloa Vilille :) . Onneksi Vili oli myös vähän reissustaan väsynyt niin pärjättiin näin. Keskiviikkona sitten meni sitten vesilaitoksen vesiputki halki ja päivän oli vedet poikki, illalla kun vettä taas tuli tuli sitä myös pesuhuoneen lattialle. Vesimittarin liitos oli pettänyt, illalla puoli seitsemältä minulla oli sitten vesilaitoksen putkimies vieraana. :) Nyt on jo taas Vilikin päässyt kunnon lenkeille kun kuntoutuja on kotiutunut.
Huomenna lähden kokeilemaan jaksanko olla töissä vai tarvitseeko lähteä vielä kolmannen kerran lääkäriin.
Tänään on satanut vettä koko päivän ja viime yönäkin pysyi lämpötila plussanpuolella joten lumet alkaa pikku hiljaa sulamaan. Kovasti kyllä on kevään odotus mielessä. Viikolla Vilin kanssa ulkoillessa istuin jo yhtenä päivänä kasvihuoneessa. Siellä oli + 20 astetta lämmintä ja kovasti jo ajatukset karkasi kesän viljelmiin. :)

2 kommenttia:

  1. Voi harmi, että sairastuit, jospa nyt jo olo on helpottanut :)
    Toivon niin..

    VastaaPoista
  2. Ei vaan meinaa helpottaa. Tämä viikko on mennyt töissä käyden ja illat apaattisena istuen, niistäen ja yskien :(

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus! Kiva kun jätit kommenttisi.