keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Arkisto kuukaudelle Joulukuu, 2009


Taas on harmaata

Se pieni valkoinen hetki oli ja meni, piha on taas harmaa ja märkä. Toivotaan että jouluksi kerkeää taas lumi maahan.
Tämä aika vuodesta on se jolloin ei tuolla pihalla ole juuri mitään tehtävissä, voi vain tehdä tulevaisuuden suunnitelmia. Itseni tuntien tiedän kuitenkin että ennen kevättä olen jossain suunnitelmassa Z, kun nyt aloitan A:sta. Ja kun toteutuksen aika tulee todennäköisesti vähintään puolet jää taas tuleville kesille kun aika loppuu.
Ensi kesän ykkös juttu tullee olemaan kasvihuone, sen perustuksien kaivukin jäänee kevääseen koska piha on todella märkä ja pehmoinen, ei ole kaivinkoneella sinne mitään asiaa. Ja ehkä terassi, sen perustukset voikin kaivaa sitten samalla,Ukin mielestä toisinpäin. Niiden lisäksi olisi kiva saada Prinsessalle oma kivi(kko)penkki.Hänellä on valtava kasa “aarteita” joita kanneta taskut pursollaan milloin mistäkin, viimeiset kivet tuli sunnuntaina Teneriffalta, jossa oltiin kolmestaan viikko. Prinsessa haluaa itse niiden kivien joukkoon istutuksia. “Ei sellaista ole oikeasti olemassa missä ei ole istutuksia”, sanoi 4vuotias minulle kun ehdotin helppohoitoista kivipenkkiä. Ja hänelle ehkä vähän “salaattimaata” josta saa suuhun jotain itse kasvattamaansa. Jne. :)
Kynttilät on palaneet lähes joka ilta pihalla, niiden tuikkiva valo on jotain sellaista johon en kyllästy varmaan koskaan. Ne kaunistaa harmaata pihapiiriä kummasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus! Kiva kun jätit kommenttisi.