keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Arkisto kuukaudelle Tammikuu, 2010


Puutarha talvipuvussaan

Sain tallennettua “sinisen hetken” kun pääsin eräänä päivänä tuntia normaalia aiemmin töistä kotiin.

Se olikin yksi ainoa kuva ja sitten se oli ohi.Loput kuvat näyttää vain sen miten lumi on kuorruttanut kaiken. Hirsinen pöytäryhmäkin lähes hautautunut ja sen vieressä oleva metrinen lyhtyteline jää kohta lyhyeksi. Mutta kaunista minusta tuolla pihalla nyt on.

Kynttilälyhdytkin on saaneet lumiset hatut.

Nautitaan nyt näistä “sokerihuurretuista” maisemista, eihän sitä koskaan tiedä koska ne on ohi ja

koska näitä seuraavan kerran tulee. Pakkanen kun vaan pysyisi alle 15 asteen niin olisi mukavampaa tuolla ulkona noista maisemista nauttia.

Hyvää vuotta 2010
Tam 2. 2010 - mummo -

Toivotan kaikille vierailijoille Oikein Hyvää Vuotta 2010, toivottavasti taas kuluvana vuonna muutama puutarhaunelma toteutuu ja uusia unelmia syntyy.
Täällä on talvi tullut oikein rytinällä, lunta on satanut aika reiluina kerta-annoksina ja pakkasta on ollut hiukan liikaakin. Kun lunta on pihassa puolimetriä ja pakkasta melkein 20 astetta (joskus jopa ylikin) ei tule edes kaikkia kynttilälyhtyjä kaivettua esiin. :( Muutama lyhty kuitenkin saa joka ilta kynttilänsä, jotka tuikkivat puhtaan valkoisessa lumimaisemassa, mielestäni kauniisti ja rauhoittavasti.
Itse pihalla ja puutarhassa ei siis juurikaan tapahdu tähän aikaan vuodesta, paitsi että lumeen tehdään pieniä polkuja, liiterille ja lyhdyltä lyhdylle. :) Ylä-pihalta, siis lähinnä parkkipaikalta, on tullut jo lunta enempi kuin koko viime talvena tuli. Siinä lumikasassa on Prinsessa hyvä laskea liukumäkeä ja niillä poluilla meidän Vili-koira sitten ulkoilee ulkoilunsa kun pakkanen on yli 19, koska se ei tykkää lenkkeillä kylmemmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus! Kiva kun jätit kommenttisi.