keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Arkisto kuukaudelle Marraskuu, 2010


Upea fiilis...

Tänään kello 20 valmistui terassi siihen malliin että ainoastaan sisäseinät ja sähkötyöt on vaiheessa. Tuntuu tosi mukavalle, talvi saa tulla kaikessa rauhassa ja mekin, pienen pienen rypistyksen jälkeen, päästään vähän rauhoittumaan ja huilimaan - kerätään voimia ulkorakennuksen rakentamiseen :) .
Prinsessan kotikin alkaa olla valmis. Jääkaappi vaan puuttuu edelleen, kolmehan niitä on jo siellä käynnyt. Ensimmäinen oli aivan väärä laite, toisessa oli reikä sisäpohjassa ja tämä kolmas ei sitten viilentynyt. Nyt ollaan viikko vartuttu että maahantuojalta tulisi taas uusi kaappi testattavaksi. Parit taulut ja hyllyt käydään vielä ripustamassa ja vähän valaisimia asentamassa paikalleen ja sen jälkeen toivottavasti saavat hekin aloittaa joulun odotuksen uudessa kodissaan :) .
Toivottavasti saavat muutettua parissa viikossa loput kamat, kaikki huonekalut on jo uudessa kodissa. Olisi kiva jos hekin pääsisivät aloittamaan normaali arjen, kun tulemme kylpylästä kotiin.
Prinsessan Kummithan muuttivat pari viikkoa sitten ja nyt heillä viimeiset tavarat hakevat vielä paikkojaan :) . Eli kaiken kaikkiaan aika lailla sutinaa on ollut meillä kaikilla.
Mutta siitä huolimatta kerettiin käydä viikko sitten Savossa “sivistymässä”, kun sisaren-tytär valmistui Yhtyisöpedagogiksi.
Ja parin viikon päästä me siis mennään kylpylään rentoutumaan porukalla, Ukki, Mummo ja Prinsessa, Prinsessan Äiti ja Kummi-täti lähtevät uinti seuraksi Prinsessalle (me ei Ukin kanssa jakseta lillua siellä altailla montaa tuntia :), Vili ja Nipsu pääsee meidän mukaan ulkoilujoukkoihin :D .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus! Kiva kun jätit kommenttisi.